Kucing, Litter Sand

3 Tips Menukar Pasir Kucing Lama kepada Baru

3 Tips Menukar Pasir Kucing Lama kepada Baru. Tukar pasir kucing ni sama pentingnya macam nak tukar makanan kucing. Ada kucing lebih prefer makanan A dari B, ada yang lain pula prefer makanan A, dan ada yang lain pula prefer yang C. Kalau dia tak suka, dia tak sentuh pun makanan tu. Sama lah macam nak… Read More 3 Tips Menukar Pasir Kucing Lama kepada Baru

Kucing, Litter Sand

Review: Fussie Cat Clumping Cat Litter

Cat Litter Review: Fussie Cat Clumping Cat Litter.  Dalam entri yang lepas, saya ada berkongsi pengalaman menggunakan pasir kucing jenis non-clumping. Kali ini saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan pasir kucing jenis clumping. Pencarian bermula Sekali lagi perjalanan ke kedai barangan haiwan bagi mencari sesuatu yang baru, diharap dapat memenuhi keperluan si anak bulus, menggembirakan ahli… Read More Review: Fussie Cat Clumping Cat Litter

Kucing, Litter Sand

Review: Aristo-Cats Pinewood Pellet Natural Cat Litter

 Cat Litter Review: Aristo-Cats Pinewood Pellet Natural Cat Litter. Kali ini Hani nak share info berdasarkan pengalaman penggunaan Cat Litter/Cat Sand. Masa mula-mula nak pilih cat litter ni dulu, lama betul maluangkan masa di kedai menjual barangan kucing gara-gara terkejut dengan pelbagai pilihan cat litter yang ada. Terkejut dan terkesima di situ. Setelah ditimbang-timbang dan… Read More Review: Aristo-Cats Pinewood Pellet Natural Cat Litter